Španělsko - recenze

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
2. října - 12. října 2021

14 116 Kč  12 704 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
10. září - 24. září 2021

24 174 Kč  18 856 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ plná penze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
29. srpna - 8. září 2021

22 930 Kč  18 803 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
6. října - 13. října 2021

10 669 Kč  9 389 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
13. srpna - 23. srpna 2021

25 485 Kč  20 898 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
25. září - 6. října 2021

15 445 Kč  13 128 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
25. září - 2. října 2021

11 522 Kč  10 715 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
12. října - 19. října 2021

12 452 Kč  10 584 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
20. září - 29. září 2021

15 726 Kč  13 367 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

California Garden

👍 100 %
3 hodnocení
California Garden - Španělsko - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Vídeň
🍽️ snídaně
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
5. října - 16. října 2021

14 083 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

➜ od pláže: 900 m   ➜ od centra města: 150 m

Zobrazeno 1-10 z celkem 6381

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Španělsko - recenze - nejlepší recenze

Španělsko - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 100 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový California Garden. Recenze je udělená na základě 3 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 2. října 2021 a den příjezdu/příletu je úterý 12. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 12 704 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 11 dní, 10 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Španělsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 10 % z původní ceníkové ceny 14 116 Kč. Do lokality Costa Dorada, kde se ubytování California Garden nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou ve Španělsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Costa Dorada podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 100 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Španělsko - recenze

Nejlevnější Španělsko - recenze

Nejlevnější dovolenou Španělsko - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Mar Amantis I. A Ii.. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pondělí 18. října 2021 a příjezdem/příletem v pondělí 25. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 8 222 Kč. Rekreace v resortu Ibiza je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Španělsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Mar Amantis I. A Ii. v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Mar Amantis I. A Ii. je situován v letovisku Ibiza. Doprava do letoviska v lokalitě Ibiza je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Využijte nejlevnější First Minute ve Španělsku na podzim s průměrnou recenzí 98 % dle 3 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Španělsko - recenze

Španělsko - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Španělsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Be Live Palace De Muro v letovisku Mallorca. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 14. srpna 2021 a datum příjezdu/příletu je v sobotu 28. srpna 2021. Pobyt je v délce 15 dní - 14 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 63 790 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Španělsku a o podmínkách dovolené v Be Live Palace De Muro v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě o prázdninách zahrnuje aktuálně slevu 26 % z původní ceníkové ceny 86 203 Kč. Do lokality Mallorca, kde se ubytování Be Live Palace De Muro nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené Last Minute ve Španělsku. Průměrná recenze Be Live Palace De Muro je 98 % podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Španělsko - recenze - recenze

California Garden - Costa Dorada

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.více recenzí

Be Live Palace De Muro - Be Live Palace de Muro - Mallorca

Všichni v hotelu i na Mallorce byli moc milí, všechno fungovalo, vždy ochotně pomohli řešit jakýkoli problém. Hotel je nádherný a člověk se tam cítí jako na moderním zámku. Přestože nejsme zvyklí jezdit do 5 hvězdičkových hotelů, necítili jsme se nepatřičně, prostředí nepůsobí nijak snobsky nebo pompézně. Hotel byl naplněný tak z 20 % kapacity, takže byl dostatek lehátek u bazénu, odkud si člověk může odskočit na pláž, která je hned za hotelem. Pláž je dlouhá a stojí za to popojít pár stovek metrů, pokud zrovna k Vašemu hotelu zaneslo moře nějaké ty chaluhy. O kousek vedle může být blankytně modré. To samé platilo jeden den při vyvěšení červené vlajky - byla po celé délce pláže, jen u našeho hotelu byla žlutá a my vesele mohli skákat ve vlnvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené ve Španělsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Španělska vyberte úvodní stránku v Spanelskolastminute.cz - dovolená Španělsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt ve Španělsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Spanelskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou ve Španělsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Španělsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Kapverdské ostrovy, pobyty Kypr 2021 nebo například zájezdy Madeira 2021 či Last Minute Malta.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Španělsko - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Španělsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Spanelskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Španělska. Web Spanelskolastminute.cz využívá cookies.