Španělsko v listopadu - recenze

Fergus Bermudas

👍 88 %
29 hodnocení
Fergus Bermudas - Španělsko v listopadu - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ All Inclusive
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
26. listopadu - 18. července 2022

51 131 Kč  31 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Fergus Tobago

👍 82 %
198 hodnocení
Fergus Tobago - Španělsko v listopadu - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
26. listopadu - 9. června 2022

60 750 Kč  31 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Golf, Silnice kolem hotelu, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol, Wifi zdarma

➜ od pláže: 50 m   ➜ od centra města: 400 m   ➜ od letiště: 30 km

Hsm Don Juan

👍 82 %
31 hodnocení
Hsm Don Juan - Španělsko v listopadu - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ plná penze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
26. listopadu - 11. srpna 2022

35 151 Kč  32 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Piscis

👍 74 %
22 hodnocení
Piscis - Španělsko v listopadu - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Bratislava
🍽️ All Inclusive
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
26. listopadu - 14. června 2022

18 138 Kč

Zobrazit nabídku ►

Es Bolero

Es Bolero - Španělsko v listopadu - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Bratislava
🍽️ All Inclusive
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
26. listopadu - 13. srpna 2022

33 169 Kč  32 506 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-5 z celkem 5

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 5 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Španělsko v listopadu - recenze - nejlepší recenze

Španělsko v listopadu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 88 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Fergus Bermudas. Recenze je udělená na základě 29 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 26. listopadu 2022 a den příjezdu/příletu je pondělí 18. července 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 31 190 Kč. Pobyt je se stravou formou All Inclusive v délce 12 dní, 11 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Španělsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 39 % z původní ceníkové ceny 51 131 Kč. Do lokality Mallorca, kde se ubytování Fergus Bermudas nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute ve Španělsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Mallorca podle referencí od 29 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 88 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Španělsko v listopadu - recenze

Nejlevnější Španělsko v listopadu - recenze

Nejlevnější dovolenou Španělsko v listopadu - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Piscis. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 26. listopadu 2022 a příjezdem/příletem v úterý 14. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 18 138 Kč. Rekreace v resortu Mallorca je v délce 11 dní - 10 nocí je a se stravou formou All Inclusive. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Španělsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Piscis v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Piscis je situován v letovisku Mallorca. Doprava do letoviska v lokalitě Mallorca je v rámci této nabídky ✈ letecky, s letenkou z letiště Bratislava. Využijte nejlevnější First Minute ve Španělsku na podzim s průměrnou recenzí 74 % dle 22 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Španělsko v listopadu - recenze

Španělsko v listopadu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Španělsku? Zkuste přepychový luxusní 3hvězdičkový Fergus Tobago v letovisku Mallorca. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 26. listopadu 2022 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 9. června 2022. Pobyt je v délce 11 dní - 10 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 31 590 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Španělsku a o podmínkách dovolené v Fergus Tobago v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na podzim zahrnuje aktuálně slevu 48 % z původní ceníkové ceny 60 750 Kč. Do lokality Mallorca, kde se ubytování Fergus Tobago nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené First Minute ve Španělsku. Průměrná recenze Fergus Tobago je 82 % podle referencí od 198 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené ve Španělsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Španělska vyberte úvodní stránku v Spanelskolastminute.cz - dovolená Španělsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022. Vaší dovolenou: Španělsko v listopadu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Španělska. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty ve Španělsku 2021 a 2022, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Španělska? Pro pobyty ve Španělsku lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky, letecky z Bratislavy nebo letecky z Prahy.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou ve Španělsku letecky 2021/2022 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování ve Španělsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou ve Španělsku připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo ve Španělsku a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2021, případně dovolené 2022. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace ve Španělsku příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si ve Španělsku svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra ve Španělsku v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Španělska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení ve Španělsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Španělsko v měsících červen, červenec a srpen - Španělsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim ve Španělsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Španělska jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2021 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt ve Španělsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Spanelskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou ve Španělsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Španělsko. Zajímají vás možnosti rekreace v listopadu v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou v listopadu jako Španělsko v listopadu - recenze, Švýcarsko v listopadu - recenze nebo například Thajsko v listopadu - recenze či Tunisko v listopadu - recenze.

Španělsko v listopadu - recenze - recenze

Fergus Tobago - Mallorca

absolutní bombavíce recenzí

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Spanelskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Španělska. Web Spanelskolastminute.cz využívá cookies.