Španělsko v květnu - recenze

Globales Los Patos Park

👍 92 %
33 hodnocení
Španělsko v květnu - recenze

Andalusie | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
8. května - 15. května 2023

14 865 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Vnitřní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Lednička
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Tobogány
    • Animační programy
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Nonstop recepce

Vzdálenost:

od pláže: 200 m   od letiště: 13 km

Recenze:

Velka spokojenost.Hlavne delegatka Petra uzasny clovicek.

Popis:

Dovolená v Globales Los Patos Park - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 08.05.2023 do 15.05.2023.

Globales Los Patos Park

👍 92 %
33 hodnocení
Globales Los Patos Park - Španělsko v květnu - recenze

Andalusie | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
15. května - 22. května 2023

14 738 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Vnitřní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Lednička
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Tobogány
    • Animační programy
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Nonstop recepce

Vzdálenost:

od pláže: 200 m   od letiště: 13 km

Recenze:

Velka spokojenost.Hlavne delegatka Petra uzasny clovicek.

Popis:

Dovolená v Globales Los Patos Park - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 15.05.2023 do 22.05.2023.

Grupotel Alcudia Suite

👍 90 %
4 hodnocení
Grupotel Alcudia Suite - Španělsko v květnu - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
14. května - 21. května 2023

14 513 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Lednička
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Hotelová restaurace
    • Půjčovna kol
    • Kuchyňský kout

Vzdálenost:

od pláže: 200 m

Popis:

Dovolená v Grupotel Alcudia Suite - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 14.05.2023 do 21.05.2023.

Iberostar Playa De Muro

👍 90 %
31 hodnocení
Iberostar Playa De Muro - Španělsko v květnu - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
21. května - 4. června 2023

50 629 Kč

Zobrazit detail ►

Popis:

Dovolená v Iberostar Playa De Muro - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 21.05.2023 do 04.06.2023.

Globales Gardenia Park

👍 88 %
116 hodnocení
Globales Gardenia Park - Španělsko v květnu - recenze

Andalusie | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
15. května - 22. května 2023

15 032 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Vnitřní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Golf
    • Fitness
    • Animační programy
    • Bar
    • Bowling
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Nonstop recepce
    • Půjčovna kol
    • Internet zdarma

Vzdálenost:

od pláže: 50 m   od centra města: 200 m

Recenze:

Byli jsme s manželem velmi spokojeni. Hotel, personál, okolí, kvalita ubytování i stravování nám vyhovovala. Pouze co bych vytkla a chtěla upozornit CK na služby paní delegátky. Nepochopili jsme s manželem proč CK takovou delegátku zaměstnává. Je pravda, že jsme si s manželem zmýlili hodinu schůzky a přišli pozdě. Paní delegátka byla vstřícná a začala nám nabízet zájezdy. Když jsme se ale zeptali zda je možnost vlastních zájezdů, tak již nebyla ochotná vůbec. Začala odsekávat, ať si najdeme spojení třeba na nádraží, ať si seženeme mapu okolí sami. Je mi to nepříjemné, poradili jsme si. Ale mohla nám ušetřit čas kdyby nám aspoň řekla kde je nádraží a jak cestovat autobusy. Vím, že i ostatním hostů hotelu (bylo nás celkem 28) se chování paní ...

Popis:

Dovolená v Globales Gardenia Park - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 15.05.2023 do 22.05.2023.

Globales Gardenia Park

👍 88 %
116 hodnocení
Globales Gardenia Park - Španělsko v květnu - recenze

Andalusie | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
8. května - 15. května 2023

15 437 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Vnitřní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Golf
    • Fitness
    • Animační programy
    • Bar
    • Bowling
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Nonstop recepce
    • Půjčovna kol
    • Internet zdarma

Vzdálenost:

od pláže: 50 m   od centra města: 200 m

Recenze:

Byli jsme s manželem velmi spokojeni. Hotel, personál, okolí, kvalita ubytování i stravování nám vyhovovala. Pouze co bych vytkla a chtěla upozornit CK na služby paní delegátky. Nepochopili jsme s manželem proč CK takovou delegátku zaměstnává. Je pravda, že jsme si s manželem zmýlili hodinu schůzky a přišli pozdě. Paní delegátka byla vstřícná a začala nám nabízet zájezdy. Když jsme se ale zeptali zda je možnost vlastních zájezdů, tak již nebyla ochotná vůbec. Začala odsekávat, ať si najdeme spojení třeba na nádraží, ať si seženeme mapu okolí sami. Je mi to nepříjemné, poradili jsme si. Ale mohla nám ušetřit čas kdyby nám aspoň řekla kde je nádraží a jak cestovat autobusy. Vím, že i ostatním hostů hotelu (bylo nás celkem 28) se chování paní ...

Popis:

Dovolená v Globales Gardenia Park - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 08.05.2023 do 15.05.2023.

Globales Gardenia Park

👍 88 %
116 hodnocení
Globales Gardenia Park - Španělsko v květnu - recenze

Andalusie | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
22. května - 29. května 2023

15 690 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Vnitřní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Golf
    • Fitness
    • Animační programy
    • Bar
    • Bowling
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Nonstop recepce
    • Půjčovna kol
    • Internet zdarma

Vzdálenost:

od pláže: 50 m   od centra města: 200 m

Recenze:

Byli jsme s manželem velmi spokojeni. Hotel, personál, okolí, kvalita ubytování i stravování nám vyhovovala. Pouze co bych vytkla a chtěla upozornit CK na služby paní delegátky. Nepochopili jsme s manželem proč CK takovou delegátku zaměstnává. Je pravda, že jsme si s manželem zmýlili hodinu schůzky a přišli pozdě. Paní delegátka byla vstřícná a začala nám nabízet zájezdy. Když jsme se ale zeptali zda je možnost vlastních zájezdů, tak již nebyla ochotná vůbec. Začala odsekávat, ať si najdeme spojení třeba na nádraží, ať si seženeme mapu okolí sami. Je mi to nepříjemné, poradili jsme si. Ale mohla nám ušetřit čas kdyby nám aspoň řekla kde je nádraží a jak cestovat autobusy. Vím, že i ostatním hostů hotelu (bylo nás celkem 28) se chování paní ...

Popis:

Dovolená v Globales Gardenia Park - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 22.05.2023 do 29.05.2023.

Globales Don Pedro (Sant Vincenc)

👍 88 %
18 hodnocení
Globales Don Pedro (Sant Vincenc) - Španělsko v květnu - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
7. května - 14. května 2023

14 440 Kč  13 429 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Fitness
    • Animační programy
    • Hotelová restaurace
    • Hotel bez dětí

Vzdálenost:

od pláže: 80 m   od centra města: 300 m   od letiště: 65 km

Recenze:

Realita předčila očekávání

Popis:

Dovolená v Globales Don Pedro (Sant Vincenc) - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 07.05.2023 do 14.05.2023.

Globales Mediterrani

👍 86 %
53 hodnocení
Globales Mediterrani - Španělsko v květnu - recenze

Menorca | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
18. května - 25. května 2023

15 903 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Lednička
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Tenis
    • Fitness
    • Animační programy
    • Bezbariérový přístup
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Nonstop recepce
    • Půjčovna kol

Vzdálenost:

od pláže: 100 m   od centra města: 200 m

Recenze:

UŽASNÉ

Popis:

Dovolená v Globales Mediterrani - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 18.05.2023 do 25.05.2023.

Marinda Garden

👍 86 %
48 hodnocení
Marinda Garden - Španělsko v květnu - recenze

Menorca | Španělsko
✈ letecky Katovice
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
25. května - 1. června 2023

16 816 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
    • TV
    • Lednička
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Tenis
    • Volejbal
    • Golf
    • Surfování
    • Potápěčské centrum
    • Silnice kolem hotelu
    • Klidná lokalita
    • Fitness
    • Animační programy
    • Bar
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Půjčovna kol
    • Kuchyňský kout

Vzdálenost:

od pláže: 700 m

Recenze:

Nelze ani popsat. Pohádková dovolená. Jsme nadšeni. Ač rádi měníme destinace, zde se jistě s dětmi vrátíme.

Popis:

Dovolená v Marinda Garden - Španělsko v květnu - recenze v termínu od 25.05.2023 do 01.06.2023.

Zobrazeno 1-10 z celkem 32

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 32 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Španělsko v květnu - recenze - nejlepší recenze

Španělsko v květnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 92 % má ze 50 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Globales Los Patos Park. Recenze je udělená na základě 33 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je pondělí 8. května 2023 a den příjezdu/příletu je pondělí 15. května 2023. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 14 865 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Španělsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Andalusie, kde se ubytování Globales Los Patos Park nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Katovice. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute ve Španělsku na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Andalusie podle referencí od 33 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 92 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Španělsko v květnu - recenze

Nejlevnější Španělsko v květnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Španělsko v květnu - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Floramar (Cala Galdana). Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 18. května 2023 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 25. května 2023 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 12 132 Kč. Rekreace v resortu Menorca je v délce 8 dní - 7 nocí je a bez stravy. Tato výhodná jarní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Španělsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Floramar (Cala Galdana) v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Floramar (Cala Galdana) je situován v letovisku Menorca. Doprava do letoviska Menorca je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Katovice. Využijte nejlevnější First Minute ve Španělsku na jaře.

Luxusní Španělsko v květnu - recenze

Španělsko v květnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Španělsku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Grupotel Alcudia Suite v letovisku Mallorca. Termín odjezdu/odletu je v neděli 14. května 2023 a datum příjezdu/příletu je v neděli 21. května 2023. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 14 513 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Španělsku a o podmínkách dovolené v Grupotel Alcudia Suite v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Mallorca, kde se ubytování Grupotel Alcudia Suite nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Katovice. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute ve Španělsku. Průměrná recenze Grupotel Alcudia Suite je 90 % podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené ve Španělsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Španělska vyberte úvodní stránku v Spanelskolastminute.cz - dovolená Španělsko a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Španělsko v květnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Španělska. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty ve Španělsku 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Španělska? Pro pobyty ve Španělsku lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky, letecky z Katovic nebo letecky z Prahy.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou ve Španělsku letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování ve Španělsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou ve Španělsku připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo ve Španělsku a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace ve Španělsku příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si ve Španělsku svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra ve Španělsku v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Španělska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení ve Španělsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Španělsko v měsících červen, červenec a srpen - Španělsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim ve Španělsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Španělska jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Spanelskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou ve Španělsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Španělsko. Zajímají vás možnosti rekreace v květnu v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou v květnu jako Švýcarsko v květnu - recenze, Thajsko v květnu - recenze nebo například Tunisko v květnu - recenze či Turecko v květnu - recenze.

Výběr lokality

Svůj pobyt ve Španělsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Web Spanelskolastminute.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Kontakt a reklama
Copyright © 2022. Spanelskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Španělska.