Španělsko v dubnu - recenze

To Nejlepší Z Barcelony + Montserrat (Letecky Z Prahy)

To Nejlepší Z Barcelony + Montserrat (Letecky Z Prahy) - Španělsko v dubnu - recenze

    Barcelona | Španělsko
    ✈ letecky Praha
    🍽️ snídaně
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    28. dubna - 1. května 2022

    15 990 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Mnichov
    🍽️ polopenze
    📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
    2. dubna - 8. dubna 2022

    12 809 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Mnichov
    🍽️ polopenze
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    3. dubna - 10. dubna 2022

    12 625 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Mnichov
    🍽️ polopenze
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    1. dubna - 8. dubna 2022

    12 704 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Mnichov
    🍽️ polopenze
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    4. dubna - 11. dubna 2022

    12 783 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Berlín
    🍽️ polopenze
    📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
    1. dubna - 7. dubna 2022

    12 783 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Berlín
    🍽️ polopenze
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    1. dubna - 8. dubna 2022

    12 520 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Berlín
    🍽️ polopenze
    📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
    3. dubna - 10. dubna 2022

    12 441 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Mnichov
    🍽️ polopenze
    📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
    3. dubna - 9. dubna 2022

    12 310 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Punta Prima (Es Pujols)

    Punta Prima (Es Pujols) - Španělsko v dubnu - recenze

    Formentera | Španělsko
    ✈ letecky Mnichov
    🍽️ polopenze
    📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
    1. dubna - 7. dubna 2022

    12 073 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Zobrazeno 1-10 z celkem 14

    Top nabídky

    Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 14 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

    Španělsko v dubnu - recenze - nejlepší recenze

    Španělsko v dubnu - recenze - nejlepší recenze

    Nejlepší recenze 0 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru To Nejlepší Z Barcelony + Montserrat (Letecky Z Prahy). Recenze je udělená na základě 0 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je čtvrtek 28. dubna 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 1. května 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 15 990 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Španělsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Barcelona, kde se ubytování To Nejlepší Z Barcelony + Montserrat (Letecky Z Prahy) nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute ve Španělsku na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Barcelona.

    Nejlevnější Španělsko v dubnu - recenze

    Nejlevnější Španělsko v dubnu - recenze

    Nejlevnější dovolenou Španělsko v dubnu - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Punta Prima (Es Pujols). Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 1. dubna 2022 a příjezdem/příletem v pátek 8. dubna 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 11 836 Kč. Rekreace v resortu Formentera je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná jarní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Španělsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Punta Prima (Es Pujols) v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Punta Prima (Es Pujols) je situován v letovisku Formentera. Doprava do letoviska v lokalitě Formentera je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Mnichov. Využijte nejlevnější First Minute ve Španělsku na jaře.

    Luxusní Španělsko v dubnu - recenze

    Španělsko v dubnu - recenze - nejlepší recenze

    Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Španělsku? Zkuste přepychový luxusní 3hvězdičkový Punta Prima (Es Pujols) v letovisku Formentera. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 2. dubna 2022 a datum příjezdu/příletu je v pátek 8. dubna 2022. Pobyt je v délce 7 dní - 6 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 12 809 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Španělsku a o podmínkách dovolené v Punta Prima (Es Pujols) v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Formentera, kde se ubytování Punta Prima (Es Pujols) nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Mnichov. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute ve Španělsku.

    Španělsko v dubnu - recenze - recenze

    Španělsko v dubnu - recenze - nebyla nalezena žádná recenze.

    Jaké jsou možnosti dovolené ve Španělsku?

    Dovolená a Last Minute

    Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Španělska vyberte úvodní stránku v Spanelskolastminute.cz - dovolená Španělsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


    Výběr lokality

    Svůj pobyt ve Španělsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

    Alternativní dovolená

    Nevybrali jste si v Spanelskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou ve Španělsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Španělsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Francie, pobyty Itálie 2021 nebo například zájezdy Kanárské ostrovy 2021 či Last Minute Kuba.

    Vyhledávání zájezdů
    Vaší dovolenou: Španělsko v dubnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Španělsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
    Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

    Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
    Copyright © 2021. Spanelskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Španělska. Web Spanelskolastminute.cz využívá cookies.