Španělsko v červenci - recenze

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
22. července - 29. července 2021

46 843 Kč  32 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
29. července - 2. srpna 2021

32 700 Kč  22 890 Kč

Zobrazit nabídku ►

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
3. července - 17. července 2021

75 264 Kč  54 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
29. července - 12. srpna 2021

77 347 Kč  55 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
19. července - 2. srpna 2021

71 375 Kč  51 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
8. července - 22. července 2021

70 819 Kč  50 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
10. července - 24. července 2021

81 375 Kč  58 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Melia Marbella Banus

👍 98 %
3 hodnocení
Melia Marbella Banus - Španělsko v červenci - recenze

Andalusie | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
29. července - 8. srpna 2021

73 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Tenis, Golf, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ od pláže: 50 m

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
5. července - 15. července 2021

57 486 Kč  41 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Be Live Palace De Muro

👍 98 %
3 hodnocení
Be Live Palace De Muro - Španělsko v červenci - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
12. července - 17. července 2021

33 271 Kč  23 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 1502

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Španělsko v červenci - recenze - nejlepší recenze

Španělsko v červenci - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Be Live Palace De Muro. Recenze je udělená na základě 3 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto týdenní dovolenou je čtvrtek 22. července 2021 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 29. července 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 32 790 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 8 dní, 7 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Španělsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 30 % z původní ceníkové ceny 46 843 Kč. Do lokality Mallorca, kde se ubytování Be Live Palace De Muro nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou letní dovolenou ve Španělsku v létě o prázdninách s nejlepší recenzí v rezortu Mallorca podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Španělsko v červenci - recenze

Nejlevnější Španělsko v červenci - recenze

Nejlevnější dovolenou Španělsko v červenci - recenze pořídíte v 4.5hvězdičkovém ubytování Barceló Raval. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v úterý 13. července 2021 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 15. července 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 14 490 Kč. Rekreace v resortu Barcelona je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Španělsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Barceló Raval v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 24 % z původní prodejní ceny 19 066 Kč. Barceló Raval je situován v letovisku Barcelona. Doprava do letoviska v lokalitě Barcelona je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější Last Minute ve Španělsku v létě o prázdninách s průměrnou recenzí 96 % dle 3 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Španělsko v červenci - recenze

Španělsko v červenci - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Španělsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Be Live Palace De Muro v letovisku Mallorca. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 29. července 2021 a datum příjezdu/příletu je v pondělí 2. srpna 2021. Pobyt je v délce 5 dní - 4 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 22 890 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Španělsku a o podmínkách dovolené v Be Live Palace De Muro v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě o prázdninách zahrnuje aktuálně slevu 30 % z původní ceníkové ceny 32 700 Kč. Do lokality Mallorca, kde se ubytování Be Live Palace De Muro nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené ve Španělsku. Průměrná recenze Be Live Palace De Muro je 98 % podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Španělsko v červenci - recenze - recenze

Alegria Mar Mediterrania - Costa del Maresme

Super dovolená v krásném moderním hotelu. Pláž široká a čistá. Z balkonu krásný výhled na moře. Personál byl milý a profesionální. Hotel bychon určitě doporučili.:)více recenzí

Neptuno - Costa Brava

Dovolená na Ibize je krásná když máte pěkný hotelvíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené ve Španělsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Španělska vyberte úvodní stránku v Spanelskolastminute.cz - dovolená Španělsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt ve Španělsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Spanelskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou ve Španělsku můžete vyzkoušet například také web Last Minute Španělsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Chorvatsko, pobyty Jordánsko nebo například zájezdy Kapverdské ostrovy či Last Minute Kypr.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Španělsko v červenci - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Španělsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Spanelskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Španělska. Web Spanelskolastminute.cz využívá cookies.