Barcelona - recenze - Španělsko

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
20. září - 24. září 2021

29 261 Kč  20 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
18. září - 22. září 2021

29 261 Kč  20 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
26. září - 30. září 2021

29 261 Kč  20 190 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
18. září - 20. září 2021

19 066 Kč  14 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
18. října - 20. října 2021

17 390 Kč  13 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
4. října - 6. října 2021

17 390 Kč  13 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
1. října - 4. října 2021

21 493 Kč  15 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
4. října - 8. října 2021

26 072 Kč  17 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
12. října - 15. října 2021

21 493 Kč  15 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Barceló Raval

👍 96 %
3 hodnocení
Barceló Raval - Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
8. října - 11. října 2021

21 493 Kč  15 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, TV, Minibar, Bar, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od pláže: 1000 m   ➜ od centra města: 0 m   ➜ od letiště: 16 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 675

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Barcelona - recenze - Španělsko - nejlepší recenze

Barcelona - recenze - Španělsko - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4.5hvězdičkový Barceló Raval. Recenze je udělená na základě 3 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pondělí 20. září 2021 a den příjezdu/příletu je pátek 24. září 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 20 190 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 5 dní, 4 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Barcelona a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 31 % z původní ceníkové ceny 29 261 Kč. Do lokality Barcelona, kde se ubytování Barceló Raval nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou Super Last Minute ve Španělsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Barcelona podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Barcelona - recenze - Španělsko

Nejlevnější Barcelona - recenze - Španělsko

Nejlevnější dovolenou Barcelona - recenze - Španělsko pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Nh La Maquinista. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pátek 8. října 2021 a příjezdem/příletem v pondělí 11. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 7 290 Kč. Rekreace v resortu Barcelona je v délce 4 dní - 3 nocí je a bez stravy. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Španělsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Nh La Maquinista v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 21 % z původní prodejní ceny 9 228 Kč. Nh La Maquinista je situován v letovisku Barcelona. Doprava do letoviska v lokalitě Barcelona je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější Last Minute ve Španělsku na podzim s průměrnou recenzí 94 % dle 3 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Barcelona - recenze - Španělsko

Barcelona - recenze - Španělsko - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Španělsku? Zkuste přepychový luxusní 4.5hvězdičkový Barceló Raval v letovisku Barcelona. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 18. září 2021 a datum příjezdu/příletu je ve středu 22. září 2021. Pobyt je v délce 5 dní - 4 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 20 190 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Španělsku a o podmínkách dovolené v Barceló Raval v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na podzim zahrnuje aktuálně slevu 31 % z původní ceníkové ceny 29 261 Kč. Do lokality Barcelona, kde se ubytování Barceló Raval nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Super Last Minute ve Španělsku. Průměrná recenze Barceló Raval je 96 % podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Barcelona - recenze - Španělsko - recenze

Ibis Barcelona Santa Coloma - IBIS Barcelona Santa Coloma - Barcelona

Dovolena tak ,jak jsme si prali.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v letovisku Barcelona ve Španělsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Španělska vyberte úvodní stránku v Spanelskolastminute.cz - dovolená Španělsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt ve Španělsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Spanelskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v letovisku Barcelona můžete vyzkoušet například také stránky Last Minute Barcelona. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Turecko, pobyty Zanzibar nebo například zájezdy Bali či Last Minute Černá Hora.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Barcelona - recenze - Španělsko můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování ve Španělsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Spanelskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Španělska. Web Spanelskolastminute.cz využívá cookies.