Španělsko 2022 - recenze

Grupotel Amapola

👍 100 %
7 hodnocení
Španělsko 2022 - recenze

Mallorca | Španělsko
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
24. října - 27. října 2022

16 590 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Tenis
    • Volejbal
    • Fitness
    • Animační programy
    • Bar
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Nonstop recepce
    • Půjčovna kol

Vzdálenost:

od pláže: 500 m

Popis:

Dovolená v Grupotel Amapola - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 24.10.2022 do 27.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
7. října - 14. října 2022

15 782 Kč  14 362 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 07.10.2022 do 14.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
7. října - 12. října 2022

16 940 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 07.10.2022 do 12.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
6. října - 13. října 2022

15 435 Kč  14 509 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 06.10.2022 do 13.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
14. října - 23. října 2022

19 787 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 14.10.2022 do 23.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
11. října - 18. října 2022

13 869 Kč  13 453 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 11.10.2022 do 18.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ plná penze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
7. října - 18. října 2022

20 216 Kč  19 812 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 07.10.2022 do 18.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
10. října - 17. října 2022

14 141 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 10.10.2022 do 17.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
8. října - 17. října 2022

16 743 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 08.10.2022 do 17.10.2022.

California Garden

👍 100 %
4 hodnocení
California Garden - Španělsko 2022 - recenze

Costa Dorada | Španělsko
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
14. října - 23. října 2022

19 468 Kč

Zobrazit detail ►

Vybavení:

    • Klimatizace
    • Venkovní bazén
    • TV
    • Dětský koutek
    • Dětské hřiště
    • Dětský bazén
    • Fitness
    • Bar
    • Hotelová restaurace

Vzdálenost:

od pláže: 900 m   od centra města: 150 m

Recenze:

Dovolená byla skvělá, předčila naše očekávání a můžu vřele doporučit. Skvělá lokalita, turisticky velice atraktivní. Díky dobrému vlakovému i autobusovému spojení se zde dá i dobře cestovat. Celkový dojem je vynikající.

Popis:

Dovolená v California Garden - Španělsko 2022 - recenze v termínu od 14.10.2022 do 23.10.2022.

Zobrazeno 1-10 z celkem 1532

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 50 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Španělsko 2022 - recenze - nejlepší recenze

Španělsko 2022 - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 100 % má ze 50 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Grupotel Amapola. Recenze je udělená na základě 7 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pondělí 24. října 2022 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 27. října 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 16 590 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Španělsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Mallorca, kde se ubytování Grupotel Amapola nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou Last Minute ve Španělsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Mallorca podle referencí od 7 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 100 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Španělsko 2022 - recenze

Nejlevnější Španělsko 2022 - recenze

Nejlevnější dovolenou Španělsko 2022 - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování California Garden. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v úterý 11. října 2022 a příjezdem/příletem v úterý 18. října 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 13 453 Kč. Rekreace v resortu Costa Dorada je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci ve Španělsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení California Garden v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 3 % z původní prodejní ceny 13 869 Kč. California Garden je situován v letovisku Costa Dorada. Doprava do letoviska Costa Dorada je v rámci této nabídky ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha, Vídeň. Využijte nejlevnější Last Minute ve Španělsku na podzim s průměrnou recenzí 100 % dle 4 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Španělsko 2022 - recenze

Španělsko 2022 - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou ve Španělsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Iberostar Selection Llaut Palma v letovisku Mallorca. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 6. října 2022 a datum příjezdu/příletu je v sobotu 15. října 2022. Pobyt je v délce 10 dní - 9 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 44 490 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci ve Španělsku a o podmínkách dovolené v Iberostar Selection Llaut Palma v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Mallorca, kde se ubytování Iberostar Selection Llaut Palma nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Super Last Minute ve Španělsku. Průměrná recenze Iberostar Selection Llaut Palma je 98 % podle referencí od 9 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené ve Španělsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Španělska vyberte úvodní stránku v Spanelskolastminute.cz - dovolená Španělsko a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Španělsko 2022 - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu do Španělska. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty ve Španělsku 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat do Španělska? Pro pobyty ve Španělsku lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky, letecky z Bratislavy, letecky z Katovic, letecky z Prahy nebo letecky z Vídně.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou ve Španělsku letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování ve Španělsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou ve Španělsku připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo ve Španělsku a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace ve Španělsku příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si ve Španělsku svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra ve Španělsku v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Španělska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení ve Španělsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Španělsko v měsících červen, červenec a srpen - Španělsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim ve Španělsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete do Španělska jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Spanelskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou ve Španělsku můžete vyzkoušet například také web Last Minute Španělsko. Zajímají vás možnosti rekreace 2022 v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou 2022 jako Maledivy 2022 - recenze, Malta 2022 - recenze nebo například Maroko 2022 - recenze či Mauricius 2022 - recenze.

Výběr lokality

Svůj pobyt ve Španělsku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Web Spanelskolastminute.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Kontakt a reklama
Copyright © 2022. Spanelskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Španělska.